Plaćanje i dostava

Plaćanje i dostava

PLAĆANJE:

Naručenu robu moguće je platiti:

pouzećem

Plaćanje pouzećem

Dobro je imati pripremljen točan iznos kako bi primopredaja bila brža. Robu pakiramo i šaljemo idući radni dan.

Račun

Račun za narudžbu dolazi na e-mail adresu navedenu prilikom narudžbe.

DOSTAVA:

Područje dostave

Robu dostavljamo na cijelo područje Republike Hrvatske.

Trošak dostave

Cijena dostave iznosi 30,00 Kn za cijelu Republiku Hrvatsku a dodatni trošak može nastati ukoliko se proizvod dostavlja na otoke. Za narudžbe iznad 300,00 Kn dostava je besplatna.

Vrijeme isporuke

Sve zaprimljene narudžbe šalju se iduće jutro dostavnoj službi na dostavu. Narudžbe pristigle tijekom petka, subote i nedjelje šalju se na dostavu u ponedjeljak. Okvirno vrijeme dostave je 1-3 radna dana. Nažalost u ponekim slučajevima dostava može trajati i dulje ukoliko je dostava na otok ili ako nema nikoga prilikom prve dostave na adresi.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti. 

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća nama. Obavezujemo se da ćemo vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

Pritužbe / Reklamacije

Sve potrebne informacije oko reklamacija i povrata robe saznajte ovdje.

WEB TRGOVINA