Naručenu robu moguće je platiti:

pouzećem

Plaćanje pouzećem

Dobro je imati pripremljen točan iznos kako bi primopredaja bila brža. Robu pakiramo i šaljemo idući radni dan.

Račun

Račun za narudžbu dolazi na e-mail adresu navedenu prilikom narudžbe.

DOSTAVA:

Područje dostave

Robu dostavljamo na cijelo područje Republike Hrvatske.

Trošak dostave

Cijena dostave iznosi 25,00 Kn za cijelu Republiku Hrvatsku a dodatni trošak može nastati ukoliko se proizvod dostavlja na otoke. 

Vrijeme isporuke

Sve zaprimljene narudžbe šalju se iduće jutro dostavnoj službi na dostavu. Narudžbe pristigle tijekom petka, subote i nedjelje šalju se na dostavu u ponedjeljak. Okvirno vrijeme dostave je 1-3 radna dana. Nažalost u ponekim slučajevima dostava može trajati i dulje ukoliko je dostava na otok ili ako nema nikoga prilikom prve dostave na adresi.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća nama. Obavezujemo se da ćemo vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

Pritužbe / Reklamacije

Sve potrebne informacije oko reklamacija i povrata robe saznajte ovdje.