Ugodna mediteranska klima pobrinula se da nas smilje u punome cvatu obasipa jedinstvenim bojama i mirisima. Smilje je vječna biljka, ona nikada ne vene i ne mijenja boju – čak ni kada je ubrana. Zahvaljujući svojim ljekovitim svojstvima, smilje blagotvorno djeluje na svaki tip kože, neovisno o uzrastu.

Ova dragocjena biljka raste na prostranim plantažama Glorijine obitelji u Hercegovini, gdje se iz nje pažljivo i strpljivo preuzimaju eterična ulja koja se potom kreiraju u jedinstvene recepture. Proizvodi se izrađuju ručno, isključivo hladno prešanim, nerafiniranim biljnim uljima prvoklasne kvalitete i rezultat su farmaceutskog i fitoaromaterapeutskog znanja, istraživanja i iskustva.

Prirodna kozmetika Gloria ne sadrži kemijske preparate, aditive i konzervanse, već se zasniva samo na 100% prirodnim sirovinama iz prirode. Osnova proizvoda su hladno cijeđena ulja, eterična ulja, maslaci, prirodni pčelinji vosak, mirisne vodice aromatičnog bilja, prirodne gline i sol Mrtvog mora. Svi proizvodi su ručno rađeni s puno ljubavi i pažnje kako bi naglasili vašu prirodnu ljepotu i podarili joj luksuznu njegu kakvu zaslužuje.

Glorijina kozmetika nastala je u želji da priroda postane dostupna svima jer spol, dob ili društveni status ne smiju biti prepreka njegovanoj koži. Autentična, jedinstvena i prirodna, Gloria je prirodan dodatak vašoj ljepoti.

Gloria, uvijek prirodna.

WEB TRGOVINA