Krema za lice koja rješava tradicionalne probleme na koži

Kako bi koža u svakom trenutku bila lijepa i njegovana, pravilna njega je neophodna. Saznajte kako odabrati najbolju hidratantnu kremu za lice!

Serum za lice i 5 (vrlo dobrih) razloga zašto ga koristiti

Zbog manjka vremena često pribjegavamo instantnim rješenjima komercijalne kozmetike. Donosimo vam pet (vrlo dobrih) razloga zašto biste trebali koristiti 100% prirodne serume!

Zašto serum jednostavno morate uvesti u svoju rutinu?

Put do lijepe kože nikada nije bio lak ni jednostavan, no uz serume je koži moguće pružiti dodatnu porciju njege koja će ju postupno vratiti u prirodan balans.

Prirodna i komercijalna kozmetika – naučite razlike

Organsko, prirodno, ekološko… Koliko puta ste naletjeli na ove opise prilikom kupnje novih kozmetičkih proizvoda? Naučite što je doista prirodna kozmetika i kako ju prepoznati.

Dehidrirana i suha koža nisu isto – naučite ih tretirati!

Naučite osnovne razlike između suhe i dehidrirane kože i poduzmite potrebne mjere kako bi vam koža bila zdrava i elastična čak i u doba nemilosrdnih hladnoća.

Kako ukloniti hiperpigmentacijske mrlje nakon ljeta?

Hiperpigmentacija se najčešće povezuje sa starenjem, no sve je veći broj mladih žena koje se žale na ovaj problem – neovisno o dobi, boji kože i podneblju u kojem žive.

Molekula za mladenački izgled koju će vaše lice obožavati!

Sigurno ste već mnogo puta čuli za hijaluronsku kiselinu, no znate li o čemu se radi i za što se koristi? Ova molekula cijenjena je jer čuva hidrataciju i pomaže zadržati mladolikost kože.

Top savjeti za pravilnu njegu kože lica

Užurban život i čest boravak u zatvorenim prostorijama stresno djeluju na kožu koja bez pravilne njege gubi na elastičnosti i gipkosti, postaje suha, dehidrirana i gruba.

Smilje u službi prirodne ljepote i mladosti kože

Zbog svojih ljekovitih i obnavljajućih svojstava, smilje je vrlo dragocjena biljka i jedan od omiljenih sastojaka u prirodnoj kozmetici koja ovom biljkom nastoji očuvati mladolikost i ljepotu kože.

7 najčešćih grešaka u njezi kože

Želja svake žene je imati čisto, mladoliko i glatko lice bez nepravilnosti te sačuvati prirodnu ljepotu kože. No, nije svaka njega lica i dobra njega. Činite li i vi ove greške?