10. prosinca 2019.

Kako brinuti o svojoj koži u zimskim mjesecima?

Koža zimi gubi svoju elastičnost i podložna je isušivanju. Dehidrirana koža može stvarati brojne neugodnosti, a to se može ispraviti pravilnom njegom.
14. kolovoza 2019.

Koji je vaš tip kože? Otkrijte savjete za pravilnu njegu!

Prvi korak u pravilnoj njezi lica krije se u određivanju tipa kože. Budući da je svaki tip drugačiji i da ima različite potrebe, bitno ih je razlikovati kako biste koži pružili optimalnu njegu.
3. kolovoza 2019.

Piling, heroj vaše kože: Evo zašto je prijeko potreban

Redovan piling ključan korak u pravilnoj njezi lica i tijela. Sama riječ “piling” znači ljuštenje stoga možda ne zvuči primamljivo ili pretjerano njegujuće. No, o čemu se zapravo radi?
2. kolovoza 2019.

Zašto je važno birati šampone bez sulfata?

Što su sulfati i što oni znače u našim šamponima? Saznajemo zašto bi šamponi bez sulfata trebali postati ustaljeni proizvod u našoj rutini.
2. kolovoza 2019.

Akne – top savjeti za najčešći dermatološki problem

Akne su jedne od najčešćih dermatoza koje zahvaćaju oba spola te se javljaju u raznim oblicima. Donosimo vam nekoliko savjeta kako njegovati kožu sklonu aknama.
1. kolovoza 2019.

Fotostarenje kože – što je i kako nastaje?

Starenje je prirodan proces, no 90% svih procesa koji uzrokuju starenje kože nastaju zbog štetnog UV zračenja. Provjerite kako doskočiti ovom problemu i zaštititi kožu na vrijeme.
1. kolovoza 2019.

Krema za lice koja rješava tradicionalne probleme na koži

Kako bi koža u svakom trenutku bila lijepa i njegovana, pravilna njega je neophodna. Saznajte kako odabrati najbolju hidratantnu kremu za lice!
31. svibnja 2019.

Serum za lice i 5 (vrlo dobrih) razloga zašto ga koristiti

31. siječnja 2019.

Zašto serum jednostavno morate uvesti u svoju rutinu?

Put do lijepe kože nikada nije bio lak ni jednostavan, no uz serume je koži moguće pružiti dodatnu porciju njege koja će ju postupno vratiti u prirodan balans.
WEB TRGOVINA